به گزارش شانا، محمد حسین مقیمی، در کمیسیون کارگری استان بوشهر که در سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس تشکیل شد، با بیان اینکه چرخ پارس جنوبی باید بچرخد، گفت: بهرهبرداری صحیح و اصولی از منابع طبیعی در دستور کار این دولت است و وظیفه ما حمایت از برنامههای اجرایی پارس جنوبی است تا بتوانیم از این رهگذر به توسعه واقعی در کشور دست یابیم.
قائم مقام وزیر کشور خواستار کمک مسئولان استان بوشهر به توسعه پارس جنوبی شد و تصریح کرد: تاکنون اقدامات خوبی در دولت یازدهم از سوی وزارت نفت صورت گرفته است به نحوی که تولید بیش از 200 میلیون متر مکعب گاز در روز طی سه سال اخیر حاکی از برنامه ریزی دولتمردان برای افزایش تولید از این میدان مشترک و پیشرفت کشور است.
وی با بیان اینکه توسعه پارس جنوبی حاصل تلاش گروه عظیم کارگران است، گفت: همانطور که همه ما موظف هستیم ظرفیت تولید گاز را در این منطقه افزایش دهیم لازم است نسبت به فراهم کردن شرایط افزایش انگیزه کارگران اقدامات جدی صورت گیرد تا فازهای پارس جنوبی با سرعت بیشتری به بهرهبرداری برسد.
تعامل مردم و مسئولان کلید توسعه پایدار در کشور است
مقیمی افزود: مردم دارای قدرت بالایی برای درک شرایط موجود کشور بوده و در صورت بیان برخی مشکلات و موانع، ملت ایران از آمادگی لازم برای همراهی با مسئولان برخوردار هستند.
قائم مقام وزیر کشور توجه به آموزشهای فنی و حرفهای را بسیار مهم دانست و تاکید کرد: آموزش کارجویان و کارگران هزینه نیست، بلکه سرمایه گذاری برای ساختن آینده است، ضمن اینکه در این راستا میتوانیم از تخصص نیروهای بومی در پروژههای صنعت نفت در آینده استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه وظیفه ما در وزارت کشور تامین امنیت پارس جنوبی برای پیشرفت کشور است، گفت: صنعت و مردم باید تعامل نزدیکی با هم داشته باشند و انتظار ما نیز از مسئولان در پارس جنوبی افزایش تولید و صادرات برای توسعه پایدار است.
اشتغال بیش از 60 هزار نفر در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس
مهدی یوسفی، مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، گفت: برنامه ریزیهای انجام شده از سوی وزارت نفت و تمرکز بر توسعه فازها با اولویت پیشرفت بیشتر سبب افتتاح رسمی فازهای 12 و 15 و 16 از سوی حسن روحانی، ریاست جمهوری شد و در آیندهای نزدیک فازهای 17و 18،19 و 20 و 21 نیز به بهره برداری خواهند رسید.
براساس گزارش سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، وی با اشاره به اینکه ظرفیت تولید گاز از میدان مشترک پارس جنوبی هم اکنون بیش از 470 میلیون متر مکعب در روز است، افزود: بخش بزرگی از تولید گاز از میدان مشترک پارس جنوبی در دولت یازدهم محقق شده است و پیش بینی می شود تا پایان دولت یازدهم، بخش عمده ای از توسعه فازهای پارس جنوبی به بهرهبرداری برسد.
یوسفی طرح پالایشی سیراف را از اقدامات خوب وزارت نفت در منطقه ویژه پارس برای جلوگیری از خام فروشی عنوان کرد و گفت: این طرح با ظرفیت پالایش ٤٨٠ هزار بشکه میعانات گازی (هر پالایشگاه ٦٠ هزار بشکه) اجرا میشود و 8 شرکت خصوصی در این طرح سرمایه گذاری کردند که میعانات گازی تولیدی در فازهای پارس جنوبی در این پالایشگاهها به محصول نهایی تبدیل خواهد شد.
وی با بیان اینکه هم اکنون 60 هزار نفر نیروی کار در منطقه پارس جنوبی و پارس دو کنگان مشغول به فعالیت هستند، ادامه داد: مدیریت کار و اشتغال سازمان منطقه ویژه پارس به صورت مستمر وضعیت کارگری و کارفرمایی منطقه را ارزیابی می کند؛ ضمن آن که همواره از کارگران شاغل در منطقه حمایت میکند.
توسعه متوازن بوشهر با اقدامات صنعت نفت در دولت یازدهم
مصطفی سالاری، استاندار بوشهر نیز در این نشست ضمن خوشامدگویی به قائم مقام وزیر کشور خواسته مردم و مسئولان استان بوشهر را توسعه متوازن منطقه دانست وگفت: این منطقه به عنوان قطب انرژی و اقتصادی کشور شناخته می شود که خوشبختانه در دولت تدبیر و امید و با همراهی مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس اقدامات خوبی در راستای توسعه متوزان منطقه صورت گرفته که لازم است این فعالیتها در آینده نیز تداوم یابد.
سالاری با بیان اینکه در منطقه پارس جنوبی 100 میلیارد دلار سرمایهگذاری صورت گرفته است، ادامه داد: تلاش همه مسئولان در دولت تدبیر و امید این است که پروژههای پارس جنوبی با سرعت و کیفیت بالا به بهرهبرداری برسد و در این زمینه ما نیز سعی خواهیم کرد یاری دهنده مجموعه وزارت نفت برای تحقق این هدف باشیم.
استاندار بوشهر خواستار تلاش شرکتهای مستقر در پارس جنوبی در رفع مشکلات کارگری شد و تصریح کرد: هدف همه مسئولان کاهش اثرات منفی توسعه در استان است و قطعا وزارت نفت نیز تلاش خواهد کرد خدمات خود را در عالی ترین سطح ارائه دهد تا مردم توسعه منطقه را بصورت واقعی لمس کنند.
نظر شما