به گزارش خبرنگار شانا، حسین صابری، در نشستی مطبوعاتی که امروز (شنبه، 21 مهرماه) با هدف معرفی دومین رویداد استارتآپ دمو صنعت گاز برگزار شد، گفت: پارک علم و فناوری در سالهای اخیر همکاری خود را با شرکت ملی گاز آغاز کرده تا بخشهای مختلف صنعت گاز ایران، از توانمندیهای داخلی مخترعان، پژوهشگران، صاحبان طرح و ایده و کسانی که توانایی تبدیل محصول، ایده و کسبوکار به یکدیگر را دارند، بهرهمند شود.
وی افزود: فن بازار از سویی پذیرای عرضهکنندگان و از سوی دیگر پذیرای متقاضیان محصولات است. این متقاضیان میتوانند سرمایهگذاران، شرکتهای صنعتی یا حتی خود شرکت ملی گاز به عنوان مصرفکننده کلان باشند.
معاون توسعه فناورانه پردیس علم و فناوری، فن بازار تخصصی صنعت گاز را متولی تعیین و تعریف سازوکارهای حرفهای صنعت گاز عنوان کرد که فراهم کردن ملزومات قانونی و فعال کردن مراکز فناوری را نیز برعهده دارد.
وی با بیان اینکه شرکتهای صنعتی به طور معمول نیازهای خود را از بازارهای جهانی تامین میکنند، اظهار کرد: این موضوع به یک عادت تبدیل شده است، اما فن بازار در پی تغییر این عادت است تا شرکتهای صنعتی از ظرفیت داخلی شرکتهای دانش بنیان و نوپا نیز بهرهمند شوند.
صابری، تقاضای فناوری جدید از سوی شرکتهای صنعتی را نقطه اتصال آنان با شرکتهای فناورانه عنوان کرد و گفت: در هفتههای آینده، 2 استان جدید به جمع 17 استانی که دارای پارک علم و فناوری هستند افزوده میشود و این موضوع، بیانگر توسعه فضای استفاده از توان شرکتهای ایرانی است.
معاون توسعه فناورانه پردیس علم و فناوری، با اشاره به اینکه نخستین فن بازار تخصصی با کمک شرکت ملی گاز راهاندازی شده است، درباره ایجاد دیگر بازارهای جدید اظهار کرد: از سال 93، با همکاری سازمان بورس، نخستین بازار داراییهای فکری نیز شکل گرفت که معاملات آن نه متکی بر اوراق بهادار، بلکه متکی بر داراییهای فکری است و تاکنون حدود 200 اختراع و دارایی فکری در آن عرضه شده که نتیجه آن بیش از 20 معامله با ارزش 29 میلیارد تومان است.
نظر شما