۱۸ آذر ۱۳۹۸ - ۲۲:۴۲
  • کد خبر: 296347
حفظ تداوم تولید؛ سیاست پتروشیمی مبین

مدیرعامل پتروشیمی مبین انرژی خلیج فارس از اجرای پروژه‌هایی به‌منظور تداوم تولید در این شرکت و مجتمع‌های پتروشیمی عسلویه خبر داد.

به گزارش خبرنگار شانا، علیرضا شمیم امروز (دوشنبه، ۱۸ آذرماه) در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: از سال ۱۳۸۰ تصمیم به ساخت یوتیلیتی متمرکز برای مجتمع‌های پتروشیمی به منظور کاهش قیمت تمام شده محصولات پتروشیمی گرفته شد. 

وی حجم سرمایه‌گذاری یوتیلیتی متمرکز پتروشیمی مبین انرژی خلیج فارس را ۲ میلیارد دلار دانست و افزود: شرکت‌های پتروشیمی با استفاده از محصولات یوتیلیتی متمرکز با حاشیه سود بالا تولید دارند.

مدیرعامل پتروشیمی مبین انرژی خلیج فارس ادامه داد: با ‌پیگیری‌های انجام شده برای رفع مشکلات هرساله تعیین قیمت محصولات یوتیلیتی در دو سال اخیر، قیمت‌گذاری محصولات براساس دستورالعملی که از سوی شورای رقابت ابلاغ شده با استفاده از روش حسابداری مدرن و حاشیه سود خوب انجام می‌شود.

شمیم ادامه داد: حاشیه سود این شرکت از سال ۹۴، ۵۱ تا ۵۲ درصد بوده که امسال در حال حاضر به بیش از ۶۵ درصد رسیده است.

وی به اجرای پروژه‌های پتروشیمی مبین انرژی خلیج فارس به منظور تداوم تولید اشاره و تصریح کرد: آب شیرین‌کن هفتم این شرکت به عنوان پشتیبان ۶ واحد قبلی نصب شده و تا دو هفته آینده پیش‌راه‌اندازی می‌شود، همچنین یک بویلر ۳۵۰ تنی در حال راه‌اندازی است که به ظرفیت اسمی بخار شرکت افزوده می‌شود.

مدیرعامل پتروشیمی مبین انرژی خلیج فارس با اشاره به اینکه پساب‌های صنعتی تمام شرکت‌های منطقه به واحد پساب این شرکت ارسال می‌شود، گفت: با مطالعات انجام‌شده و با استفاده از فناوری‌های جدید، پروژه تبدیل آب استحصال‌شده از پساب به آب DM با ۶۵ تا ۷۰ درصد پیشرفت در حال انجام است که این آب، گران و مقرون به صرفه است.

شمیم با بیان اینکه پروژه تبدیل لوله‌های GRP واحد آبگیر این شرکت به لوله‌های فلزی با سرمایه‌گذاری ۱۲۰ میلیارد تومان از هفته آینده عملیاتی می‌شود، اظهار کرد: انجام این پروژه تداوم تولید در شرکت‌های پتروشیمی مبین، زاگرس، پردیس، نوری و پارس را به دنبال دارد که سبب جلوگیری از خسارت‌های مالی به شرکت‌ها می‌شود. 

وی با اشاره به اینکه با مزایده انجام شده از سوی هلدینگ خلیج فارس در مهرماه، پتروشیمی مبین انرژی خلیج فارس ۱۰۰ درصد شرکت آپادانا خلیج فارس را خرید که سال ۱۴۰۰ راه‌اندازی می‌شود. بنابراین سود سالانه ۲۸۰۰ میلیارد تومانی مبین، ۱۵۰۰ میلیارد تومان افزایش می‌یابد.

کد خبر 296347

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =