به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی نفت ایران، جلال جهانشاهی، رئیس اداره کل ترابری شرکت ملی حفاری ایران در این مورد گفت: جابهجایی دکلهای حفاری که به روال معمول با بهکارگیری افزون بر ۱۲۰ دستگاه خودرو کشنده سنگین و فوقسنگین انجام میشود، کاری بهطور کامل تخصصی است و به لحاظ اهمیت آن با دقت بالا انجام میشود. این کار شامل نقل و انتقال در سطح جادههای مواصلاتی و راههای دسترسی به چاهها تا برپایی دکل و نصب متعلقات آن است.
وی با اشاره به هماهنگی و همکاری پلیس راهوار در این ارتباط بهمنظور پیشگیری از ایجاد ترافیک در راهها و جلوگیری از حوادث احتمالی افزود: دقت عمل و شتاببخشی در مراحل جابهجایی دستگاه در زمان پیشبینیشده، تأثیر بسزایی در شروع و پایان عملیات حفاری دارد و در تولیدی شدن تا تعمیر بهنگام چاه، بسیار مهم و اساسی است.
رئیس اداره کل ترابری شرکت ملی حفاری ایران اظهار کرد: به موازات کار جابهجایی دستگاههای حفاری، ارسال سوخت، قطعات و تجهیزات و دیگر اقلام مربوط به ایجاد اردوگاهها و مجهز کردن کانکسهای عملیاتی و محل اسکان کارکنان انجام میشود که در این زمینه در مدت پیشگفته ۹۴۴ محموله در مناطق مختلف انتقال یافته است.
جهانشاهی تعمیر ۲۲۷ دستگاه خودرو سبک، ۹۶ خودرو نیمهسنگین و ۱۰۹ دستگاه خودرو سنگین و ۷۵ دستگاه خودرو هیدرولیکی نظیر انواع جرثقیل و لیفتراک ملکی شرکت را از دیگر اقدامهای این مجموعه از ابتدای سال تاکنون برشمرد.
وی جابهجایی ۲۷۴ هزار و ۹۰۰ نفر از کارکنان به مناطق و موقعیتهای عملیاتی و در سطح شهرها به واحدهای ستادی و کارگاهها را از جمله فعالیتهای این اداره کل برشمرد و گفت: مجموعه ترابری شرکت در بخشهای سبک و سنگین زیرمجموعه مدیریت خدمات شرکت است که هماهنگ با بخشهای عملیاتی و پشتیبانی انجام وظیفه میکند.
نظر شما