مهدی علیمددی در گفتوگو با خبرنگار شانا، درباره وضع طرح مسکن کارکنان صنعت نفت گفت: بهتازگی همسو با طرح مولدسازی اموال دولتی زمینهایی به وسعت ۷۰۰ هکتار (بیشتر در مراکز استانها و مجاورت مناطق عملیاتی) برای این طرح احیا و در نظر گرفته شده است تا برای اجرای این پروژه در اختیار صندوقهای صنعت نفت قرار گیرد.
وی ادامه داد: پیش از این در این زمینه تفاهمنامهای بین وزارت نفت و وزارت راه و شهرسازی امضا شده است که بر اساس آن وزارت نفت میتواند ۸۰ هزار واحد مسکونی در قالب مسکن ملی برای کارکنان خود احداث کند.
به گزارش شانا، صندوقهای بازنشستگی کارکنان صنعت نفت یا شرکتهای صاحب صلاحیت کار احداث و راهبری پروژههای مسکونی را بهعهده خواهند داشت. مزایای همه زمینهای ملی مسکن از جمله تخفیفهای عوارض، تخفیف امتیازهای آب، برق و گاز به پروژه های مسکن ملی کارکنان صنعت نفت نیز تخصیص داده میشود.
از سوی دیگر اراضیای که از سوی شرکتهای تابع وزارت نفت معرفی و ساخته میشود، مختص کارکنان همان شرکت است و تنها در صورت نبود متقاضی، ظرفیت خالی به دیگران تخصیص داده میشود و لازم است شرکتهای دیگر هرچه سریعتر برای مسکن کارکنان خود زمین معرفی کنند که امید کاذب در این باره ایجاد نشود.
زمینه قانونی این کار به قانون ساماندهی تولید و عرصه مسکن (سال ۱۳۷۸) بازمیگردد. در ماده ۱۰ قانون جهش تولید مسکن سال ۱۴۰۰ مصوب مجلس شورای اسلامی نیز به وزارتخانهها و دستگاههای دولتی اجازه داده شده است از اراضی خود برای تأمین مسکن کارکنان استفاده کنند، بر همین اساس با تأکید وزیر نفت مبنی بر شتاببخشی به تأمین مسکن کارکنان، نشستهای شورای مسکن با مدیریت مؤثر معاون توسعه و سرمایه انسانی وزیر نفت، بهعنوان رئیس شورای مسکن تشکیل و تفاهمنامهای بین وزارتخانههای نفت و راهوشهرسازی امضا شده بود که ملاک عمل شورا قرار گرفت. موضوع این تفاهمنامه ساخت ۸۰ هزار واحد مسکونی برای کارکنان رسمی شاغل و بازنشسته و فرزندان آنهاست.
بر اساس تصمیمهای اتخاذشده در نشست شورای پروژه مسکن کارکنان صنعت نفت، از ابتدای مهرماه امسال امکان افزایش حق عضویت سهم اعضا (که معادل آن بهعلاوه ۶ درصد از جانب کارفرما تأمین و پرداخت میشود) در چارچوب ماده (۴) شیوهنامه اجرایی ابلاغی طرح پسانداز مسکن کارکنان به شماره ۹۷۳-۲۰.۲ مورخ ۱۴۰۱.۱۱.۰۵ تا سقف ۳۵ میلیون ریال فراهم شده است.
نظر شما