غلامحسین رضوانی در گفتوگو با خبرنگار شانا با بیان اینکه در زمینه متغیرهای اقتصادی از جمله رشد سرمایهگذاری خارجی شاهد اقدامهای سازندهای بودهایم، اظهار کرد: اقدامهای زیربنایی دولت از جمله توسعه میدانهای نفت و گاز و افزایش سرمایهگذاری در صنعت نفت از موارد امیدآفرین اقتصاد کشور است و سبب میشود در میانمدت و بلندمدت آثار آنها در بخش واقعی اقتصاد مشاهده شود و روی همه پارامترهای مثبت اقتصادی از قبیل افزایش تولید ناخالص ملی تأثیر گذارد.
وی با اشاره به موفقیتهای اخیر صنعت نفت افزود: در گذشته شاهد بودیم که اعلام میشد بهدلیل تحریم قادر به فروش نفت نیستیم، اما امروز هم نفت خود را میفروشیم و هم منابع آن به کشور باز میگردد و این موفقیت کوچکی نیست.
این نماینده مجلس تأکید کرد: همه کارگزاران اقتصادی دولت باید از جنس آقای رئیسی باشند و دغدغههای مردم را دنبال کنند، ناکارآمدی سازوکارهای موجود برای نظارت و کنترل قیمتها از جمله تلخیهای اقتصاد هستند که باید با انجام اقدام لازم از سوی بازیگران اقتصادی کلان دولت که از جنس رئیسجمهوری هستند، کارآیی خود را به دست آورند.
شهباز حسنپور بیگلری هم با اشاره به ثبت رکورد در زمینه سرمایهگذاری خارجی و رتبه نخست صنعت نفت در بخش سرمایهگذاری، تصریح کرد: در دولت سیزدهم اقدامهای مؤثری در حوزه زیرساختی و زیربنایی در بخشهای مختلف از جمله صنایع نفت و گاز انجام شده است.
وی اظهار کرد: یکی از ظرفیتهای مهم اقتصادی کشور بخش نفت، گاز و انرژی است و به دست آمدن هر نوع پیشرفت در تولید این بخشها ستودنی است.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: نتایج مثبت اقدامهای زیرساختی و زیربنایی در کوتاهمدت ملموس نیست، اما بیشک مردم آثار آن را در میانمدت و بلندمدت مشاهده خواهند کرد.
نظر شما