به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، سعید پاکسرشت در نشست هماهنگی فرآیند اجرایی برنامه هفتم پیشرفت این شرکت، اظهار کرد: تجربههای گذشته در دستیابی به اهداف پیشبینیشده در اسناد بالادستی چندان مثبت نبوده، اما امیدواریم این برنامه متفاوت باشد.
وی ادامه داد: برای موفقیت در این زمینه، هم باید خود به این اهداف اعتقاد داشته باشیم و هم افرادی که در تحقق آنها مؤثر هستند را در این برنامه شریک کنیم.
مدیر برنامهریزی تلفیقی شرکت ملی گاز ایران تمرکز بر برنامه هفتم را وظیفه ذاتی سازمان دانست و گفت: در این زمینه تلاش کردیم برنامه اقدامها را به نحوی احصا کنیم که ما را به اهداف تعیینشده برساند؛ به همین منظور، در مرحله نخست با تلاش همکاران، چالشهای کلانی که در برنامه هفتم برای آنها شاخصها و احکامی مشخص وجود دارد را شناسایی کردیم.
پاکسرشت افزود: پنج کلان چالش شامل؛ ناترازی تولید و مصرف گاز طبیعی، محدودیتهای منابع مالی، ضرورت اصلاح حکمرانی، توسعه مناسبات بینالمللی تجارت گاز و محصولات جانبی و رضایتمندی کارکنان را تعیین کردیم که برنامه هفتم به آنها پرداخته است.
به گفته وی، براساس این پنج سرفصل عمده، وظایف کارگروههایی که به این چالشها میپردازند، تعیین شده است تا در مسیر اجرای برنامه، نقشه راه (Road Map) تعیین و شاخصهای پایش اقدامها براساس این چالشها مشخص شود.
مدیر برنامهریزی تلفیقی شرکت ملی گاز ایران با بیان اینکه نخستین وظیفه این کارگروهها بر اساس احکام پیشبینیشده در برنامه هفتم، باید طراحی مجموعه اقداماتی باشد که ما را از وضعیت فعلی به نقطه هدف برساند، گفت: در واقع، مجموعه فعالیتهای شرکت باید به سمت تحقق این اهداف هدایت شود تا در نهایت به ایجاد اقدامهای اجرایی (Action Plan) بیانجامد.
پاکسرشت وظیفه دوم این کارگروهها را، تعیین شاخصهایی برای پایش و اندازهگیری این اقدامها خواند و تصریح کرد: با آغاز این کار از امروز، انتظار داریم که مجموعه اقدامها را همراه با پایش آنها از طریق شاخصهای تعیین شده پیش ببریم.
وی یادآور شد: برای ایجاد انسجام در تمامی اقدامهای مربوط به کارگروههای ۱۳ گانه، همکاران من از مدیریت برنامهریزی در تمامی این کارگروهها عضویت دارند و نقش فعالی ایفا خواهند کرد تا وحدت رویهای در تدوین و تهیه گزارشها داشته باشیم.
نظر شما