به گزارش شانا، مدیریت نظارت بر طرحهای عمرانی مناطق نفتخیز تا پیش از سال ۱۴۰۰ بیش از ۴ هزار و ۵۶۰ پروژه در زمینه آموزشی، ورزشی، بهداشتی، راه و جاده، آبرسانی، برقرسانی، طرح هادی و... در حوزه مسئولیتهای اجتماعی با اعتبار بیش از ۲۶ هزار میلیارد ریال اجرا کرده است.
این مدیریت از سال ۱۴۰۰ تا پیش از شروع به کار دولت چهاردهم نیز بیش از ۴ هزار و ۲۸۰ پروژه با اعتباری بالغ بر ۸۲ هزار میلیارد ریال در حوزه پروژههای مسئولیت اجتماعی هزینه کرده است.
در مجموع از ابتدای تشکیل مدیریت نظارت بر طرحهای عمرانی مناطق نفتخیز تا پیش از شروع به کار دولت چهاردهم، وزارت نفت بیش از ۱۰۹ هزار میلیارد ریال اعتبار در حوزه مسئولیت اجتماعی هزینه کرده است.
از مرداد امسال تاکنون نیز ۴۳۸ پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۵.۸ هزار میلیارد ریال پروژه مسئولیت اجتماعی در زمینه آموزشی، ورزشی، بهداشتی، راه و جاده، آبرسانی، برقرسانی، طرح هادی و... در دولت چهاردهم تکمیل شده است.
مسئولیت اجتماعی شرکتها از مؤلفههای توسعه پایدار در جوامع امروزی بهشمار میآید که طی آن به مناسبات شرکتها در قبال ذینفعان و جوامع توجه دارد و همسو با بهینهسازی آن حرکت میکند. اهمیت اجرای مسئولیتهای اجتماعی در صنعت نفت نسبت به سایر بخشهای اقتصادی کشور بیشتر است.
همچنین از آنجا که شرکتهای نفتی بهویژه در ایران، نقشی کلیدی در رونق اقتصادی و حفظ جایگاه بینالمللی دارند و پروژههای اجراشده در این صنعت نیز چند میلیارد دلاری هستند، مطابق قانون، بخشی از مبلغ سرمایهگذاری هر پروژه به طرحهای توسعهای عامالمنفعه و برای کمک ﺑﻪ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﻋﻤﺮﺍﻥ ﻭ ﺁﺑﺎﺩﺍنی ﺟﻮﺍﻣﻊ محلی بهویژه مناطق نفتخیز و گازخیز اختصاص مییابد؛ موضوعی که در وزارت نفت طی ۴۶ سال اخیر بیش از همیشه مورد توجه قرار گرفته و در این زمینه اقدامهای مختلفی انجام شده است.
نظر شما