۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۵
  • کد خبر: 654607
توسعه پایدار مستلزم توجه به سلامت کارکنان است

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با تأکید بر اینکه همواره سلامت و رفاه کارکنان و جامعه در صدر اولویت‌های این سازمان قرار دارد، گفت: باور داریم که توسعه پایدار، بدون توجه به سلامت امکان‌پذیر نیست.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، محمدرضا مطیری دیروز (سه‌شنبه، ۳۰ بهمن) در آیین افتتاح سومین جشنواره سلامت پتروشیمی با اشاره به اینکه برگزاری چنین جشنواره‌ای، فرصتی مغتنم است تا با هم‌اندیشی و تبادل تجربیات، گامی مؤثر به‌منظور ارتقای فرهنگ سلامت در صنعت پتروشیمی برداریم، اظهار کرد: این جشنواره، نمادی از تعهد ما به سلامت نیروی انسانی و جامعه‌ای سالم و پویاست.

وی با بیان اینکه سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، همواره سلامت و رفاه کارکنان و جامعه را در صدر اولویت‌های خود قرار داده است، افزود: باور داریم که توسعه پایدار، بدون توجه به سلامت امکان‌پذیر نیست. در سال‌های گذشته، با تلاش و همت همکاران در اداره بهداشت امور اچ‌اس‌ئی این سازمان و همکاری شرکت‌های پتروشیمی، توانستیم شاهد سیاست‌گذاری صحیح سلامت عمومی و اجرای برنامه‌های سلامت‌محور با هدف ارتقای سلامت عمومی در منطقه باشیم.

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ادامه داد: پتروشیمی صنعتی راهبردی و مهم در اقتصاد کشور است، اما این اهمیت نباید به قیمت نادیده گرفتن سلامت کارکنان تمام شود. در سازمان منطقه ویژه، همواره بر این باوریم که سلامت کارکنان، سرمایه اصلی و اصول بهداشت حرفه‌ای،خط قرمز ماست.

مطیری با اشاره به اینکه با اجرای برنامه‌های مدون و سرمایه‌گذاری در سلامت عمومی، توانسته‌ایم شاخص‌های سلامت را در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی بهبود بخشیم، تصریح کرد: با وجود پیشرفت‌های چشمگیر، هنوز چالش‌هایی در زمینه سلامت وجود دارد. آلودگی هوا، ریسک فاکتورهای ارگونومی و روانی و ریسک فاکتورهای قلبی عروقی، همچنان از جمله دغدغه‌های اصلی ما هستند. برای مقابله با این چالش‌ها، نیازمند تلاش و همکاری بیشتر همه تلاشگران عرصه سلامت در منطقه هستیم.

وی با تأکید بر اینکه باید تلاش کرد با همراهی و همکاری شرکت‌های منطقه، برنامه‌های جامع و متنوعی را در زمینه بهداشت حرفه‌ای، بهداشت عمومی و محیط برنامه‌ریزی کرد و به مرحله اجرا درآورد، گفت: ازجمله این برنامه‌ها می‌توان به آموزش‌های سلامت برای کارکنان و خانواده‌های آنها، غربالگری‌های پزشکی دوره‌ای و پروژه‌های کاهش آلودگی هوا اشاره کرد و در آینده نیز قصد داریم برنامه‌های خود را در زمینه ارتقای سلامت روان کارکنان گسترش دهیم.

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با بیان اینکه ارتقای سلامت یک مسئولیت جمعی و نیازمند همکاری و تعامل همه ذی‌نفعان است، بیان کرد: این سازمان آمادگی دارد تا با سایر سازمان‌ها، نهادها و شرکت‌های پتروشیمی، در این زمینه همکاری کند، همچنین از شرکت‌های پتروشیمی دعوت می‌کنم با سرمایه‌گذاری در پروژه‌های سلامت به ارتقای سطح سلامت در منطقه ویژه کمک کنند. این سرمایه‌گذاری، نه‌تنها به نفع کارکنان و جامعه است، بلکه به افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌ها نیز منجر خواهد شد.

مطیری با اشاره به اینکه سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی از طرح‌های نوآورانه در زمینه سلامت حمایت می‌کند، گفت: توجه به سلامت عمومی جامعه محلی، یک وظیفه اخلاقی و قانونی است. سازمان منطقه ویژه، برنامه‌های مختلفی را برای حمایت از سلامت جوامع محلی اجرا می‌کند. ازجمله این برنامه‌ها می‌توان به ارائه خدمات بهداشتی و درمانی رایگان، ساخت مدارس و بیمارستان‌ها و حمایت از کسب‌وکارهای کوچک اشاره کرد.

کد خبر 654607

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =