بر اساس این گزارش، انفجار این سکو چهار کشته و سه مفقود بر جای گذاشت.
آتشسوزی در این سکو روز چهارشنبه (12 فروردین ماه) در ساعت 3:40 به وقت محلی روی داد و سبب تخلیه 302 کارگر این سکو شد. آتشسوزی تا بعدازظهر همان روز همچنان ادامه داشت.
گوستاوو هرناندز، مدیر اکتشاف و تولید پمکس، در یک کنفرانس تلویزیونی در شهر سیوداد دل کارمن در خلیج مکزیک گفت که در پی این حادثه، پمکس تولید 220 هزار بشکه نفت در روز را متوقف کرد که تولید 170 هزار بشکه از آن از روز یکشنبه تا دوشنبه بار دیگر از سرگرفته شده است.
هرناندز تصریح کرد: هدف اصلی این شرکت برای تولید 646 هزار بشکه نفت در روز در سال 2015 میلادی از منطقه ساوثایست مارین محقق میشود.
مکزیک با تولید حدود 2.3 میلیون بشکه نفت در روز، دهمین تولیدکننده بزرگ نفت در جهان به شمار میرود. تولید این کشور نسبت به بالاترین سطح آن در سال 2004 میلادی یعنی 3.4 میلیون بشکه در روز حدود یک سوم کاهش یافته است.
بنا بر این گزارش، فعالیت این سکوی آسیبدیده که بخشی از مجموعه فراساحلی آبکاتون پل چاک به شمار میآید، جداسازی نفت و گاز از چاههای مختلف است.
هرناندز افزود که هنوز علت آتشسوزی مشخص نشده است اما بازرسان در تلاش برای دستیابی به محل و تحقیق درباره علت بروز حادثه هستند.
وی با اعلام این که تلاشها برای یافتن سه مفقود این حادثه همچنان ادامه دارد، گفت: جستجوها با کمک نیروی دریایی مکزیک همچنان در جریان است و تا زمانی که این سه مفقود پیدا نشوند، عملیات جستجو متوقف نمیشود.
پمکس در سالهای اخیر حوادث زیادی را تجربه کرده و آخرین حادثه درست زمانی رخ داده است که این شرکت تلاش میکند تا به منظور احیای صنعت نفت مکزیک، سرمایهگذاران خارجی جذب کند.
در سال 2013 میلادی، انفجار در دفتر پمکس در شهر مکزیکوسیتی منجر به کشته شدن دستکم 37 نفر شد. همچنین در ماه سپتامبر سال 2012 میلادی، آتشسوزی در تأسیسات گاز طبیعی این شرکت در شمال مکزیک، 26 کشته برجای گذاشت.
مکزیک سال گذشته اصلاحات قانون انرژی را نهایی و به انحصار 75 ساله پمکس در صنعت نفت و گاز این کشور پایان داد. با این حال، افت قیمتهای نفت در بازارهای جهانی سبب پایین آمدن انتظارات از رونق سرمایهگذاری در این کشور شده است.
نظر شما