وی ایران را مهد تمدن و محل تلاقی تمدن غرب و شرق برشمرد و تصریح کرد انگلیس آمادگی دارد تا در جریان بازگشت ایران به اقتصاد جهانی به این کشور کمک کند و جزیی از این مسیر باشد.
معاون وزیر دارایی انگلیس با بیان این که بذر گسترش روابط اقتصادی با ایران پاشیده شده است، تصریح کرد: راه بازگشت ایران به مدار اقتصاد جهانی ساده نیست اما آنهایی که متعهد به این راه هستند از منافعش بهره مند خواهند شد.
فیلیپ هاموند، وزیر امور خارجه انگلیس نیز روز پنجشنبه هفته گذشته با تاکید بر رفع موانع موجود در تعاملات بانکی با ایران، بیان داشت: ما در تلاش هستیم که بین شکاف موجود پلی بزنیم ... تا به بانک های جهانی و اروپایی اجازه دهیم تا از صاحبان و کسب کار اروپایی برای از سر گیری تجارت عادی با طرفهای ایرانی و سرمایه گذاری در این کشور حمایت کنند.
پیش از این مقامهای ایران با اشاره به اجرای کامل تعهدهای تهران در چارچوب برجام خواستار جدیت طرفهای مقابل در اجرای تعهدات مرتبط با برجام به ویژه در زمینه امور مالی و بانکی شده اند.
به دنبال سخنران معاون وزیر دارایی انگلیس در کنفرانس «اتصال دوباره ایران به جامعه مالی جهانی» ولی الله، سیف رئیس کل بانک مرکزی و احمد عزیزی مشاور رئیس بانک مرکزی نیز سخنرانی داشتند.
مصطفی بهشتیروی، عضو هیاتمدیره بانک پاسارگاد، حسن قالیباف اصل مدیر عامل شرکت بورس اوراق بهادار تهران و شماری از مقامها و فعالان اقتصادی ایران و انگلیس، تحلیلگران و مشاوران اقتصادی نیز در این کنفرانس شرکت دارند.
بررسی چالشهای ایران برای دستیابی به جایگاه پیشین خود در بانکداری بین المللی و جامعه مالی جهانی پس از لغو تحریمها، همچنین بررسی فرصتهای موجود در بازار سرمایه از دیگر اهداف این کنفرانس عنوان شده است.
«یورو مانی» در بیانیه ای آورده بود که ما زمان دیگری را تنظیم خواهیم کرد که در آن از مشارکت و حضور حداکثری هیئت ایرانی اطمینان حاصل کنیم.
نظر شما