وی افزود: هم اکنون 321 شرکت از 38 بخش مختلف در بازار بورس تهران به ثبت رسیده اند که حجم معادلاتی برابر با 25 میلیارد دلار در سال را رقم می زنند.
وی با اشاره به حمایتهای دولت از این بخش گفت: دولت پارسال برای نخستین بار کسری بودجه اش را از بازار سرمایه تأمین کرد.
وی افزود: سابقه شرکتهای به ثبت رسیده و اطلاعات بازار بورس در سامانه اینترنتی این شرکت بازتاب داده می شود.
قیمت نفت در کوتاه مدت بودجه ایران را بهبود می بخشد
وی با بیان این که افزایش قیمت نفت می تواند در کوتاه مدت کمبود بودجه ایران را که بر اثر تحریمها کاهش یافته بود جبران کند، گفت: چنانچه ایران خواهان تداوم رشد اقتصادی در بلندمدت است، باید زیرساختهای اقتصادی اش را ترمیم کند.
مصطفی بهشتی روی، از اعضای ارشد هیئت مدیره بانک پاسارگاد در سخنانی اظهار کرد: بانک پاسارگاد آمادگی ارائه خدمات کامل سرمایه گذاری به علاقمندان به بازار ایران و سرمایه گذاران خارجی را دارد.
اعتبار سرمایه گذاران خارجی نزد موسسه های مالی ایران محفوظ می ماند
بهشتی گفت: این در حالی است که در جریان بحران اقتصادی در اروپا، بانکهای غربی که در چارچوب نظام بانکی بین المللی فعالیت می کنند و دارای اعتبارات AAA هستند، به شدت دچار آسیب شدند.
فرشاد نوشادی، مشاور ارشد فناوری بانک سامان نیز در اظهاراتی تلاش کرد تا تصویر واقعی تری از بانکهای ایرانی را به شرکت کنندگان ارائه دهد.
احمد عزیزی، مشاور رئیس کل بانک مرکزی ایران نیز در سخنانی در این کنفرانس به تشریح برنامه و اهداف اقتصادی دولت دکتر حسن روحانی پرداخت و گفت: ازجمله برنامه های این دولت تسریع در رشد اقتصادی به همراه ایجاد ثبات و فراهم کردن فرصتهای شغلی است.
وی افزود: دولت ایران کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی، افزایش شفاف سازی اقتصادی و مبارزه علیه فساد و نیز اصلاح و تقویت بخشهای مالی و بانکی را در دستور کار خود قرار داده است.
ایران به دنبال جذب سرمایه های خارجی است
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به ظرفیتهای اقتصادی و انسانی ایران، از نیروی کار ارزان و در عین حال آموزش دیده، معقول بودن نرخ انرژی، تنوع آب و هوایی از جمله این ظرفیتها و مزیتهای ایران نام برد.
«یورو مانی» در بیانیه ای آورده بود که ما زمان دیگری را تنظیم خواهیم کرد که در آن از مشارکت و حضور حداکثری هیأت ایرانی اطمینان حاصل کنیم.
وی یادآور شد که مؤسسه یورمانی در زمان تحریمهای بین المللی علیه ایران، با این کشور در ارتباط بوده و همکاریهای خود را در زمینه های تبادل اندیشه حفظ کرده و ادامه خواهد داد.
ولی الله سیف، رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، دامیان هیندز، معاون وزیر دارایی انگلیس، جری ریگان، معاون بخش سیاست تحریمهای اتحادیه اروپا نیز در این کنفرانس در سخنرانیهای جداگانه دیدگاه های خود را درباره روابط ایران با بانکهای دنیا در پسابجام بیان کردند.
نظر شما