اعزام بیش از یک هزار کارشناس فنی عملیاتی به جایگاه‌های عرضه سوخت در قالب طرح گلگشت نوروزی

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از اعزام بیش از یک هزار کارشناس فنی و عملیاتی به جایگاه‌های عرضه سوخت سراسر کشور در قالب اجرای طرح نظارت بر سوخت‌رسانی نوروزی (گلگشت) خبر داد.

محسن مؤمنی در گفت‌وگو با خبرنگار شانا در این باره توضیح داد: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی پس از فارغ شدن از طرح توزیع گاز مایع الکترونیک، مدیریت توزیع سوخت سفرهای تابستانی و هک سامانه هوشمند سوخت، اکنون برنامه سوخت‌رسانی نوروزی به مسافران آغاز سال نو را مدیریت می‌کند.

وی افزود: همکاران ما به طور تقریبی در همه ایام سال درگیر مقاطع ویژه سوخت‌رسانی در ایام، مناسبت‌ها و بحران‌های طبیعی مختلف هستند که تاکنون خوشبختانه با سربلندی انجام شده است.

رئیس روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی بیان کرد: مهمترین فعالیت سوخت‌رسانی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در ایام نوروز رقم می‌خورد که تلاش کردیم با برنامه‌ریزی و برگزاری نشست‌های مختلف هماهنگی از ابتدای اسفندماه در سطوح مختلف مدیریتی از جمله عملیات، تأمین و توزیع، برنامه‌ریزی، اچ‌اس‌ئی، روابط عمومی و ... در سطح ستاد و مناطق سی وهفت گانه این شرکت، برنامه‌ریزی دقیقی را برای توزیع سوخت نوروزی هموطنان انجام دهیم.

مؤمنی تاکید کرد: طرح نظارت بر سوخت‌رسانی نوروزی (گلگشت) طبق روال هر ساله از پانزدهم اسفندماه آغاز شده و تا پانزدهم فروردین‌ماه در همه جایگاه‌های سراسر کشور در مناطق ۳۷ گانه و نواحی ۲۳۲ گانه این شرکت از طریق اعزام تیم‌های عملیاتی ۳ تا ۵ نفره برای بررسی و ارزیابی وضعیت جایگاه‌های عرضه سوخت اجرایی خواهد شد.

وی تصریح کرد: بیش از یک هزار کارشناس فنی و عملیاتی این شرکت در قالب این طرح موارد فنی، عملیاتی، ایمنی، بهداشت و رفاهی جایگاه‌ها و وضع نازل‌ها را به صورت محسوس و نامحسوس، به دقت بررسی و پایش می‌کنند و در صورت خرابی و یا نقص در تجهیزات از طریق مالکان جایگاه‌ها، به سرعت نسبت به رفع نواقع اقدام خواهد شد.

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: بخشی از این بازدیدها پیش از آغاز سفرها انجام شده و در طول ایام نوروز تا پایان سفرهای نوروزی مسافران ادامه خواهد یافت.

مؤمنی تاکید کرد: مجموعه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در طول ایام سال مدیریت توزیع روزانه ۲۵۰ میلیون لیتر انواع فرآورده و ۳۰ میلیون کارت هوشمند سوخت را برعهده دارد که در طول ایام نوروزی، مدیریت بر عرضه سوخت زمینی و هوایی نوروزی مسافران نیز بر آن افزوده می‌شود.

فعالیت ۱۴ هزار نفتکش، ۷۸ انبار، ۵۴ مرکز سوختگیری و بیش از ۴ هزار و ۴۰۰ جایگاه در ایام نوروز

وی با اشاره به حجم بسیار بالای عملیات سوخت‌رسانی در کشور گفت: بیش از ۱۴ هزار نفتکش و ۲۰ هزار نفر راننده (با احتساب راننده کمکی) در طول ایام نوروز در جاده‌ها در حالی که مردم در سفر هستند، در حال خدمت و سوخت‌رسانی هستند که انتظار ما از هموطنان این است در صورت شرایط ترافیکی در جاده‌ها، مسیر را برای نفتکش‌ها باز بگذارند تا سوخت موردنیاز هموطنان به موقع به مبادی عرضه ارسال شود.

رئیس روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی همچنین با اشاره به ابعاد عملیات سوخت‌رسانی در کشور افزود: حدود ۷۸ انبار ذخیره‌سازی ما با ظرفیت ذخیره‌سازی بیش از ۱۳ هزار لیتر فرآورده در طول ایام نوروز در آماده‌باش کامل بوده و به صورت شبانه‌روزی در حال سوخت‌رسانی هستند. همچنین بیش از ۴ هزار و ۴۰۰ جایگاه سوخت مایع، بیش از ۲ هزار و ۳۰۰ جایگاه عرضه سی‌ان‌جی و ۵۴ مرکز سوختگیری هوایی در طول این ایام درگیر عملیات توزیع سوخت نوروزی هستند.

لزوم سوختگیری در مبدا و همراه داشتن کارت سوخت شخصی در سفرها

مؤمنی با اشاره به برنامه‌ریزی ویژه برای توزیع سوخت نوروزی با توجه به افزایش قابل توجه مصرف فرآورده در این ایام گفت: درخواست ما از مردم نیز این است که برای این ایام به‌صورت ویژه برنامه‌ریزی کرده و با رعایت نکاتی مانند سوختگیری از مبدا و استفاده از کارت سوخت شخصی همکاران ما را در خدمات‌رسانی مناسب در این ایام یاری کنند.

وی با تأکید بر لزوم استفاده از کارت سوخت شخصی به‌منظور جلوگیری از هدررفت سرمایه ملی و برداشت‌های غیرمتعارف افزود: استفاده از کارت سوخت شخصی از تراکم در جایگاه‌ها جلوگیری خواهد کرد و علاوه بر آن هموطنان می‌توانند از سهمیه یارانه‌ای و آزاد خود استفاده کنند.

مراجعه به نزدیک‌ترین جایگاه سوختگیری

رئیس روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی بیان کرد: عدد قابل توجهی از مصرف روزانه سوخت کشور مربوط به سردرگمی هموطنان در جاده‌ها برای  رسیدن به جایگاه سوختگیری است که با یک جستجوی ساده در گوگل یا مراجعه به سایت شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی می‌توانند از نزدیک‌ترین جایگاه به موقعیت خود مطلع شوند.

مؤمنی افزود: تلاش‌های زیادی برای تولید، انتقال و توزیع سوخت در پالایشگاه‌های ده‌گانه کشور، خطوط لوله و مخابرات، مبادی ذخیره و مراکز عرضه انجام می‌شود تا سوخت به موقع به دست مصرف کنندگان برسد و امیدواریم که سوخت را به‌عنوان یک موهبت بزرگ الهی و سرمایه معنوی بدانیم و با برنامه‌ریزی برای مدیریت مصرف از هدررفت این سرمایه ملی جلوگیری کنیم تا ظرفیت‌های جدیدی برای مدیریت سوخت کشور ایجاد شود.

وی پوشش بار روی باربند، خودداری از حمل بار اضافی و خودداری از پرکردن بیش از حد باک را توصیه‌هایی ساده برای مدیریت مصرف سوخت اعلام کرد و گفت: افزون بر این موارد، تنظیم به موقع باد لاستیک در سفر علاوه بر ایمنی، بر افزایش عمر لاستیک و کاهش مصرف سوخت موثر است. همچنین تنظیم موتور پیش از سفر و استفاده از روغن موتور استاندارد و خاموش کردن موتور در زمان توقف‌های طولانی از دیگر توصیه ها برای مدیریت مصرف سوخت در طول سفر است.

فروش مکمل در جایگاه‌ها غیرقانونی است

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی فروش هر نوع مکمل سوخت در جایگاه‌ها را غیرقانونی اعلام کرد و گفت: در طول بهمن ماه امسال، بیش از ۲۲۰ شکایت مردمی در این باره دریافت شده است که پیگیری شده و هزینه این مکمل‌ها نیز به مردم بازگردانده شده است.

مؤمنی همچنین با تأکید بر غیرقانونی بودن دریافت هر گونه وجه اضافی در جایگاه‌ها جهت سوختگیری با کارت آزاد جایگاه‌داران اعلام کرد: سامانه ۰۹۶۲۷ شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی به‌صورت شبانه‌روزی در طول ایام نوروز فعال و پاسخگوی شکایات، مسائل و مشکلات مردم در زمینه توزیع سوخت است.

کد خبر 639284

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =