۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۳
  • کد خبر: 657455
سینوپک خرید نفت از روسیه را از سرگرفت

منابع تجاری اعلام کردند شرکت سینوپک چین بار دیگر خرید نفت را از روسیه آغاز کرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز از سنگاپور، منابع تجاری چهارشنبه (سوم اردیبهشت) اعلام کردند شرکت دولتی سینوپک چین، بزرگترین شرکت پالایش آسیا، پس از وقفه‌ای کوتاه در ماه گذشته برای ارزیابی خطرات ناشی از تحریم‌های آمریکا علیه نهادهای روسی، خرید نفت از روسیه را از سرگرفت.

به گفته این منابع، شرکت یونیپک، بازوی تجاری شرکت سینوپک چین، نفت خام «ئی‌اس‌پی‌او بِلند» (ESPO Blend) روسیه را برای تحویل در ماه مه خریده است. این نوع نفت خام در ماه‌های مارس و آوریل معامله نشد.

این منابع همچنین عنوان کردند تعداد محموله‌های خریداری‌شده شرکت یونیپک نسبت به پیش از اعلام تحریم‌ها در ماه ژانویه بسیار کمتر است.

دولت جو بایدن، رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا، ۱۰ ژانویه (۲۱ دی، ۱۴۰۳) به‌منظور کاهش درآمدهای نفتی مسکو، تحریم‌های سختی را علیه تولیدکنندگان روسیه از جمله شرکت گازپروم نفت، شرکت سورگوت‌نفته‌گس و شرکت‌های بیمه و بیش از ۱۰۰ کشتی اعمال کرد.

رویترز ماه گذشته گزارش داد که تحریم‌ها سبب کاهش صادرات نفت روسیه به چین و هند شد و شرکت‌های دولتی نفت چین مانند سینوپک و ژنهوا اویل خرید نفت از روسیه را به حالت تعلیق درآوردند.

معامله‌گران عنوان کردند محموله‌های نفت خام ئی‌اس‌پی‌او بلند روسیه برای بارگیری در ماه مه با صرف ریسک حدود ۲ دلار برای هر بشکه در مقایسه با محموله‌های دریافتی نفت خام شاخص برنت دریای شمال به چین معامله شدند.

کد خبر 657455

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =