به گزارش خبرنگار شانا در مناطق نفتخیز جنوب، باقر پورقاسم در توضیح بیشتر در این باره گفت: این پروژه از سوی پژوهش و فناوری مناطق نفتخیز جنوب با همکاری جهاددانشگاهی و پژوهشکده تکنولوژی تولید در قالب قراردادی به مبلغ 810 میلیون ریال اجرا شد.
وی با اشاره به این که از مسائل مهمی که در خطوط انتقال نفت و گاز مطرح است اطلاع از مقدار ولتاژی است که سامانه حفاظت کاتدیک روی لوله انتقال القا می کند، افزود: در محدوده مجاز بودن ولتاژ القاشده روی لوله انتقال تضمین کننده سلامت سامانه حفاظت کاتدیک و جلوگیری از خوردگی لوله هاست.
پورقاسم اظهار کرد: از طرفی اندازه گیری ولتاژ در نقاط مختف لوله ( حدود 500 متر) توسط نشانگرهای اندازه گیری پتانسیل کاری وقتگیر است بخصوص در نقاطی که خطوط لوله انتقال در مناطق سختگذر باشد.
وی ایجاد تغییرات مورد نیاز در طول خطوط لوله های نفت و گاز را برای تحت نظارت داشتن سامانه حفاظت کاتدیک، ایجاد اتوماسیون در زمینه قرائت و انتقال داده های مربوط به سامانه حفاظت کاندیک لوله های نفت و گاز و استفاده از سامانه اتوماسیون داده ها و سامانه تله متری در ارسال اطلاعات مربوط به خوردگی لوله از مواردی برشمرد که در این پروژه قابل پیگیری و اقدام خواهد بود.
نظر شما