به گزارش شانا به نقل از سازمان منطقه ویژه پارس، حمید بورد این سازمان را الگوی موفقی در بخش عملیات غیرصنعتی برشمرد که بار پشتیبانی شرکتهای عملیاتی در منطقه را به دوش میکشد.
وی افزود: میتوان با توسعه شیلات، کشاورزی و بنادر منطقه در همکاری با سازمانها و بخش خصوص و حتی کشورهای همسایه، ظرفیتهای بالقوه منطقه را در توسعه پایدار آن به کار برد.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران بیان کرد: منطقه نیازمند گمرک تخصصی صنایع نفت و گاز است، بهنحوی که ورود و خروج تجهیزات تخصصی این صنایع در آن تسهیل شود.
بورد افزود: میتوان با بهرهگیری از قابلیت مناسب دسترسی به آب دریا در توسعه فضای سبز، این ناحیه آن را بهعنوان منطقه معین گردشگری صنعت نفت در فصل زمستان قرار داد.
سهم ۷۱درصدی منطقه ویژه پارس از کل صادرات مناطق آزاد و ویژه کشور
سخاوت اسدی، مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس نیز در این دیدار با بیان اینکه ۷۱درصد کل صادرات مناطق آزاد و ویژه کشور از منطقه ویژه پارس انجام میشود، درآمد حاصل از این صادرات را حدود ۱۳ میلیارد دلار برشمرد.
وی ۴۵درصد اشتغال در مناطق آزاد و ویژه کشور را مربوط به منطقه ویژه پارس برشمرد که نشاندهنده اهمیت این منطقه راهبردی در کشور است.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس تهیه امکانات برای بیش از ۸۵ هزار شاغل در این منطقه در کنار تأمین زیرساخت لازم برای ۱۳ پالایشگاه و ۵۳ طرح پتروشیمی تولیدی و در حال احداث را تنها گوشهای از فعالیتهای جاری در منطقه ویژه پارس برشمرد.
اسدی همچنین ارزش طرحهای در حال اجرای منطقه را که بیشتر شامل مجتمعهای پتروشیمی و پتروپالایشگاهها میشود بیش از ۳۰ میلیارد دلار اعلام کرد.
نظر شما